Privacybeleid

Geldig vanaf 01.11.2019

De beheerders van deze website nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus. Wij behandelen uw persoonsgegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wettelijke voorschriften inzake gegevensbescherming en deze gegevensbeschermingsverklaring.

Onze website kan meestal worden gebruikt zonder persoonlijke gegevens te verstrekken. Voor zover op onze website persoonsgegevens (bijv. Naam, adres of e-mailadres) worden verzameld, gebeurt dit zoveel mogelijk altijd op vrijwillige basis. Deze gegevens worden zonder uw uitdrukkelijke toestemming niet aan derden doorgegeven.

Wij wijzen erop dat datatransmissie via internet (bijv. Bij communicatie per e-mail) beveiligingslekken kan hebben. Een volledige bescherming van de gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk.

1) Registratie op deze website

U kunt zich op onze website registreren om extra functies op de site te gebruiken. Wij gebruiken de voor dit doel ingevoerde gegevens alleen voor het gebruik van de betreffende aanbieding of dienst waarvoor u zich heeft aangemeld.

Voor belangrijke wijzigingen, bijvoorbeeld in de omvang van het aanbod of voor technisch noodzakelijke wijzigingen, gebruiken wij het bij de registratie opgegeven e-mailadres om u op deze manier te informeren.

2) SSL- of TLS-codering

Deze site gebruikt SSL-codering om veiligheidsredenen en om de overdracht van vertrouwelijke inhoud te beschermen, zoals de vragen die u ons als sitebeheerder stuurt. U herkent een versleutelde verbinding aan het feit dat de adresregel van de browser verandert van "http: //" in "https: //" en aan het slotsymbool in uw browserregel.

Als SSL-codering is geactiveerd, kunnen de gegevens die u naar ons verzendt, niet door derden worden gelezen.

3) Verwerking van gegevens (klant- en contractgegevens)

Wij verzamelen, verwerken en gebruiken persoonsgegevens alleen voor zover deze nodig zijn voor de totstandkoming, inhoud of wijziging van de juridische relatie (inventarisatiegegevens). Wij verzamelen, verwerken en gebruiken persoonsgegevens over het gebruik van onze website (gebruiksgegevens) alleen voor zover dit nodig is om de gebruiker in staat te stellen de dienst te gebruiken of te factureren.

4) Gegevensoverdracht bij het sluiten van een contract voor online winkels, dealers en verzending van goederen

We geven alleen persoonsgegevens door aan derden als dit nodig is in het kader van de contractafwikkeling; bijvoorbeeld aan het bedrijf dat is belast met de levering van de goederen of aan de kredietinstelling die belast is met de betalingsverwerking. Een verdere verzending van de gegevens vindt niet plaats of alleen als u uitdrukkelijk met de verzending heeft ingestemd. Uw gegevens worden zonder uw uitdrukkelijke toestemming niet aan derden doorgegeven, bijvoorbeeld voor reclamedoeleinden.

6) Gegevensoverdracht bij het sluiten van een overeenkomst voor diensten en digitale inhoud

Wij geven alleen persoonsgegevens door aan derden als dit nodig is in het kader van de contractafwikkeling, bijvoorbeeld aan de kredietinstelling die de opdracht heeft gekregen om betalingen te verwerken.

Een verdere verzending van de gegevens vindt niet plaats of alleen als u uitdrukkelijk met de verzending heeft ingestemd. Uw gegevens worden zonder uw uitdrukkelijke toestemming niet aan derden doorgegeven, bijvoorbeeld voor reclamedoeleinden.

7) Gecodeerde betalingstransacties op deze website

Betalingstransacties met gangbare betaalmiddelen (Visa / Mastercard, automatische incasso) verlopen uitsluitend via een versleutelde SSL-verbinding. U herkent een versleutelde verbinding aan het feit dat de adresregel van de browser verandert van "http: //" in "https: //" en het slotsymbool in uw browserregel. Bij gecodeerde communicatie kunnen uw betalingsgegevens die u naar ons verzendt, niet door derden worden gelezen.

8) Cookies

Sommige internetpagina's maken gebruik van zogenaamde cookies. Cookies zijn niet schadelijk voor uw computer en bevatten geen virussen. Cookies dienen om ons aanbod gebruiksvriendelijker, effectiever en veiliger te maken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en door uw browser worden opgeslagen. De meeste door ons gebruikte cookies zijn zogenaamde "sessiecookies". Ze worden automatisch verwijderd na uw bezoek. Andere cookies blijven op uw apparaat opgeslagen totdat u ze verwijdert. Deze cookies stellen ons in staat om uw browser bij een volgend bezoek te herkennen.

U kunt uw browser zo instellen dat u wordt geïnformeerd over het plaatsen van cookies en cookies alleen in individuele gevallen toestaan, de acceptatie van cookies voor bepaalde gevallen of in het algemeen uitsluiten en het automatisch verwijderen van cookies activeren wanneer u de browser sluit. Als cookies worden gedeactiveerd, kan de functionaliteit van deze website beperkt zijn.

9) Server-logbestanden

De aanbieder van de pagina's verzamelt en slaat automatisch informatie op in zogenaamde serverlogbestanden, die uw browser automatisch naar ons verzendt.

Dit zijn:

  • Browsertype en browserversie
  • besturingssysteem gebruikt
  • Verwijzende URL
  • Hostnaam van de toegangscomputer
  • Tijdstip van het serververzoek

Deze gegevens kunnen niet aan specifieke personen worden toegewezen. Deze gegevens worden niet samengevoegd met andere gegevensbronnen. We behouden ons het recht voor om deze gegevens achteraf te controleren als we specifieke aanwijzingen van illegaal gebruik opmerken.

10) Nieuwsbrief en aanbiedingen per e-mail

We gebruiken uw e-mailadres om u bevestigingsmails te sturen over de bestellingen die u heeft geplaatst.

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van onze nieuwsbrief of andere aanbiedingen die voor u interessant zijn als u ons hiervoor toestemming heeft gegeven. U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw toestemming in te trekken en geen nieuwsbrieven en e-mails van ons bedrijf meer te ontvangen. Meer informatie over het uitoefenen van uw recht op bezwaar vindt u onder het punt "Recht op bezwaar en herroeping". Wij zorgen ervoor dat ons aanbod zo goed mogelijk op uw wensen is afgestemd. In dit verband willen we erop wijzen dat we enquêtes houden onder onze geregistreerde klanten, omdat we altijd geïnteresseerd zijn in uw mening over onze producten en diensten.

U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen een overeenkomstig gebruik van uw gegevens door een kort bericht in tekstvorm te sturen naar de onderstaande adressen:

AHO.BIO GmbH
Zum Pfingstanger 3
31848 Bad Münder
Duitsland
hey@aho.bio

De klantgegevens worden niet doorgegeven aan onbevoegde derden.

11) Gegevensbeschermingsverklaring voor het gebruik van Google Analytics

Deze website maakt gebruik van functies van de webanalysedienst Google Analytics. De aanbieder is Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, VS.

Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Dit zijn tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en waarmee uw gebruik van de website kan worden geanalyseerd. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website wordt meestal overgebracht naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen.

Meer informatie over hoe Google Analytics met gebruikersgegevens omgaat, vindt u in het privacybeleid van Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

Browser Plugin

U kunt het opslaan van cookies voorkomen door uw browsersoftware dienovereenkomstig in te stellen; Wij willen u er echter op wijzen dat u in dit geval mogelijk niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken. U kunt ook voorkomen dat Google de gegevens verzamelt die door de cookie worden gegenereerd en betrekking hebben op uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) en deze gegevens door Google verwerkt door de browserplug-in te downloaden die beschikbaar is onder de volgende link en installeer: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Bezwaar tegen gegevensverzameling

U kunt voorkomen dat Google Analytics uw gegevens verzamelt door op de volgende link te klikken. Er wordt een opt-out-cookie ingesteld die het verzamelen van uw gegevens bij toekomstige bezoeken aan deze website verhindert: Google Analytics deactiveren

Verwerking van ordergegevens

We hebben een contract voor het verwerken van bestelgegevens gesloten met Google en implementeren de strenge eisen van de Duitse gegevensbeschermingsautoriteiten volledig bij het gebruik van Google Analytics.

IP-anonimisering

We gebruiken op deze website de functie "Activering van IP-anonimisering". Als gevolg hiervan wordt uw IP-adres vooraf door Google ingekort binnen lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS gestuurd en daar ingekort. Namens de exploitant van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en om de website-exploitant andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Het IP-adres dat door uw browser wordt verzonden als onderdeel van Google Analytics, wordt niet samengevoegd met andere Google-gegevens.

12) Verklaring inzake gegevensbescherming voor remarketing op verschillende apparaten

Onze websites gebruiken de functies van Google Analytics Remarketing in combinatie met de apparaatoverschrijdende functies van Google AdWords en Google DoubleClick. De aanbieder is Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, VS.

Met deze functie kunnen de advertentiedoelgroepen die met Google Analytics Remarketing zijn gemaakt, worden gekoppeld aan de apparaatoverschrijdende functies van Google AdWords en Google DoubleClick. Op deze manier kunnen op uw interesses gebaseerde, gepersonaliseerde reclameboodschappen die aan u zijn aangepast op basis van uw eerdere gebruik en surfgedrag op het ene apparaat (bijv. Mobiele telefoon) ook op een ander van uw apparaten (bijv. Tablet of pc) worden weergegeven.

Als u uw toestemming hebt gegeven, zal Google voor dit doel uw web- en app-browsergeschiedenis aan u koppelen. Met deze functie registreert Google Analytics door Google geverifieerde ID's van de gebruikers, die tijdelijk worden gekoppeld aan onze Google Analytics-gegevens om te definiëren en doelgroepen creëren voor cross-device advertising. U kunt permanent bezwaar maken tegen remarketing / targeting op verschillende apparaten door gepersonaliseerde advertenties in uw Google-account te deactiveren; Volg deze link: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Meer informatie en de gegevensbeschermingsbepalingen vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van Google op: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

13) Gegevensbeschermingsverklaring voor het gebruik van Facebook-plug-ins (Like-knop)

Onze pagina's bevatten plug-ins van het sociale netwerk Facebook, provider Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025 , USA, geïntegreerd. U herkent de Facebook-plug-ins aan het Facebook-logo of de "Vind ik leuk" -knop op onze website. Een overzicht van de Facebook-plug-ins vind je hier: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Wanneer u onze website bezoekt, maakt de plug-in een directe verbinding tussen uw browser en de Facebook-server. Hierdoor krijgt Facebook de informatie dat u met uw IP-adres onze site heeft bezocht. Als u op de Facebook-knop "Vind ik leuk" klikt terwijl u bent aangemeld bij uw Facebook-account, kunt u de inhoud van onze pagina's linken aan uw Facebook-profiel. Hierdoor kan Facebook uw bezoek aan onze website aan uw gebruikersaccount koppelen. Wij wijzen erop dat wij als aanbieder van de pagina's geen kennis hebben van de inhoud van de verzonden gegevens of het gebruik ervan door Facebook. Meer informatie hierover vindt u in de privacyverklaring van Facebook op http://de-de.facebook.com/policy.php.

Als u niet wilt dat Facebook uw bezoek aan onze website aan uw Facebook-gebruikersaccount kan toewijzen, log dan uit bij uw Facebook-gebruikersaccount.

14) Gegevensbeschermingsverklaring voor het gebruik van YouTube

Onze website maakt gebruik van plug-ins van YouTube, beheerd door Google. De exploitant van de website is YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, VS. Als u een van onze pagina's bezoekt die is uitgerust met een YouTube-plug-in, wordt een verbinding met de YouTube-servers tot stand gebracht. De YouTube-server wordt geïnformeerd welke van onze pagina's u heeft bezocht.

Als u bent ingelogd op uw YouTube-account, stelt u YouTube in staat om uw surfgedrag direct aan uw persoonlijke profiel toe te wijzen. U kunt dit voorkomen door uit te loggen bij uw YouTube-account.

Meer informatie over de omgang met gebruikersgegevens vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van YouTube op: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

15) Mandrill

We gebruiken de Mandrill-service, aangeboden door MailChimp 512 Means St. Suite 404, Atlanta, GA 30318, VS, om een ​​database met onze e-mailcontacten te beheren. Deze dienst bewaart en geeft ons toegang tot gegevens over wanneer een door ons verzonden e-mail is gelezen en of en wanneer de daarin opgenomen links zijn bezocht.

16) Gebruik van Facebook-remarketing

We gebruiken de remarketingfunctie "Custom Audiences" van Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, VS ("Facebook") op onze website. Deze functie stelt ons in staat om bezoekers van onze website te targeten met advertenties door gepersonaliseerde, op interesses gebaseerde Facebook-advertenties te plaatsen wanneer u Facebook bezoekt. Om deze functie te kunnen gebruiken, implementeren we de Facebook-remarketingtag op onze website. Wanneer u onze website bezoekt, maakt deze tag een directe verbinding met de Facebook-servers, waarnaar informatie wordt verzonden over welke van onze websites u hebt bezocht. Facebook wijst deze informatie toe aan uw persoonlijke Facebook-account. Meer informatie over het verzamelen en gebruiken van gegevens door Facebook, evenals uw rechten en opties om uw privacy te beschermen, vindt u in de gegevensbeschermingsinformatie van Facebook op https://www.facebook.com/about/privacy/. Als u niet wilt dat Facebook de verzamelde informatie aan uw Facebook-account toewijst, kunt u hier de remarketingfunctie "Custom Audiences" deactiveren. Om te deactiveren, moet u zijn aangemeld bij Facebook.

17) Gebruik van conversietracking van Google Ads

We gebruiken zowel het online advertentieprogramma "Google Ads" als, als onderdeel hiervan, het bijhouden van conversies van Google Ads. Google Conversion Tracking is een analyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS; "Google"). Als u op een advertentie van Google klikt, wordt er een cookie voor het bijhouden van conversies op uw computer opgeslagen. Deze cookie verliest zijn geldigheid na 30 dagen, bevat geen persoonlijke gegevens en wordt daarom niet gebruikt voor persoonlijke identificatie. De cookie stelt ons en Google in staat om in de periode voordat deze verloopt te herkennen dat je via de advertentie waarop je hebt geklikt op onze website bent gekomen.

Elke Google Ads-klant krijgt zijn eigen cookie, die anders is dan alle andere. De cookies kunnen daardoor niet worden gevolgd via de websites van Ads-klanten.

Het doel van de conversiecookie is om conversiestatistieken op te stellen voor AdWords-klanten die conversietracking gebruiken. Het totale aantal gebruikers dat op een advertentie heeft geklikt en werd doorgestuurd naar een pagina met een tag voor het bijhouden van conversies, wordt opgeslagen. Informatie die kan worden gebruikt om gebruikers persoonlijk te identificeren, wordt niet opgeslagen. Door uw browser dienovereenkomstig aan te passen, kunt u de installatie van cookies (deactiveringsmogelijkheid) voorkomen als u niet aan tracking wilt deelnemen. In dat geval wordt uw klik op een overeenkomstige advertentie niet opgenomen in de statistieken die worden verzameld door het bijhouden van conversies. Meer informatie en de gegevensbeschermingsverklaring van Google vindt u op: http://www.google.com/policies/technologies/ads/, http://www.google.de/policies/privacy/

18) OneSignal

Om push-notificaties naar Android- en iOS-apparaten te sturen, gebruikt u een service van OneSignal Bij het gebruik van onze Android- of iOS-app wordt bepaalde informatie doorgegeven aan OneSignal. Het privacybeleid van OneSignal vindt u hier: https://onesignal.com/privacy_policy

U kunt de gegevensverzameling in verband met OneSignal intrekken door de Android- of iOS-app, de instellingen voor pushberichten op uw toestel te verwijderen of door een direct bericht te sturen via het OneSignal-contactformulier.

19) Informatie, verwijdering, blokkering

U heeft het recht op gratis informatie over uw opgeslagen persoonlijke gegevens, hun herkomst en ontvanger en het doel van de gegevensverwerking, evenals het recht om deze gegevens op elk moment te corrigeren, blokkeren of verwijderen. U kunt op elk moment contact met ons opnemen op het adres dat in de juridische kennisgeving wordt vermeld als u nog vragen heeft over het onderwerp persoonlijke gegevens:

AHO.BIO GmbH
Zum Pfingstanger 3
31848 Bad Münder
hey@aho.bio

20) Tegenstrijdige reclamemails

Wij maken hierbij bezwaar tegen het gebruik van de contactgegevens die zijn gepubliceerd in het kader van de afdrukverplichting voor het verzenden van ongevraagde reclame- en informatiemateriaal. De exploitanten van de pagina's behouden zich uitdrukkelijk het recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen in geval van ongevraagde verzending van advertentie-informatie, zoals spam-e-mails.

Bron: eRecht24